Het Geheim van het Sint Jozefklooster

Het Geheim van het Sint Jozefklooster:
Een escaperoom sensatie, maar net even anders!

Het verhaal...

Het Geheim van het Sint Jozefklooster speelt zich af in het voormalige Sint Jozefklooster in Monster* (Westland). Hier ligt sinds 1850 een eeuwenoud geheim verborgen.  Zelfs toen de zusters in 1994 het klooster verlieten hielden zij de lippen stijf op elkaar en is het geheim tussen de kloostermuren achter gebleven. Tot op de dag van vandaag weet niemand wat het mysterie rond de zusters is. Het enige wat we weten is dat zuster Theresia van Lisieux het rozen wilde laten regenen op aarde…

Na een zoektocht in de donkere kloosterarchieven blijkt dat er verschillende mysterieuze en cryptische raadsels zijn achter gebleven. In de duistere kloostergangen, oude stenen nisjes en verschillende geheimzinnige kamers liggen raadsels die moeten worden opgelost en codes wachten om gekraakt te worden. Deze verschaffen toegang tot het antwoord op het geheim... Dit kunnen wij niet alleen en hebben daarom jouw hulp hard nodig.

Waan je in een escaperoom sensatie van messcherpe spanning en verrassende feiten. Kraak de codes, ontrafel de raadsels en cryptische omschrijvingen en ontdek het geheim van de zusters.

Het spelen van deze storytelling (escaperoom sensatie) gebeurt in open kamers, waarbij u niet wordt opgesloten. Onze monniken lopen rond in het klooster om u, waar nodig, bij te staan.  

Desgewenst kan de zoektocht gestart worden met een lunch of afgesloten worden met een diner in de kapel, geheel in de sfeer van het klooster. 

Hou jij van cryptische raadels en codes kraken? 

Geef je dan snel op! Deze escaperoom sensatie is speciaal voor grote groepen, bijvoorbeeld voor bedrijfsuitjes of familiefeestjes. Ontcijfer samen door teamwork met minimaal 15 of maximaal 120** collega’s, familie of vrienden ‘Het geheim van het Sint Jozefklooster’.

Heeft u vragen?
Bel Ron op 0174 623622 of mail hem. Wilt u een indicatie van de kosten? Vraag dan een offerte aan.

Kortere versie
 Wilt u liever een korter programma? Dan is er Het Geheim Mini

English
The Secret of the St. Joseph Monastery is also in English available (with at least one Dutch-speaker per team)

*Op 10 minuten afstand van Den Haag
**Meer dan 120 personen op aanvraag

Volg ons op Facebook!

Vraag een offerte aan

Recensies: het Geheim van het Sint Jozefklooster

Op 18 november 2015 hebben wij als een van de eerste het nieuwe spel “Geheim van het Sint Jozefklooster” mogen spelen. In één woord fantastisch, een uitje waar ik binnen onze afdeling alleen maar lovende kritiek heb gehoord. Echt iedereen was enthousiast, mede door diversiteit in het spel en de mooie ambiance. Het diner in een omgeving die volledig past in de mystiek van het spel en van een goede kwaliteit. Dank voor de mooie dag.

Reinder van Raalte, Team Manager Technisch Ontwikkeling | ICT

Recensie

"Een geweldig spel om met je team te spelen! We hebben erg veel plezier gehad en het heeft bijgedragen aan een positieve teamgeest. De spellen waren uitdagend voor iedereen en afwisselend. Het oude klooster is een perfecte locatie."

ICBS De Trampoline

Recensie

"Een unieke ervaring waarbij je tijdelijk in een andere wereld bent en je hersenen mag laten kraken."

HTM, Personenvervoer N.V.

Recensie

"Een geweldige middag en avond gehad samen met mijn collega's ook het voortraject (de organisatie) met B&T verliep heel erg goed. Kortom iedereen heft het naar zijn zin gehad."

C. Addie, Deltares

Bekijk ook onze andere bedrijfsuitjes

Het Geheim van het Sint Jozefklooster

Vanaf €32,65 pp

Bekijken

GPS spellen
in Naaldwijk (of andere stad)

Vanaf € 10,00 pp

Bekijken

Strijd der Westlanders op het water

Vanaf €35,00 pp

Bekijken

Relaxen op het water

Vanaf €15,00 pp

Bekijken

The Secret of the St. Joseph Monastery

From €37,50 pp

Bekijken

DISC Golf
op het strand of in het bos 

Vanaf €10,00 pp

Bekijken

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Inschrijven

B & T Productions - Tilanusstraat 30, 2672 BL Naaldwijk - KVK-nummer: 27231951

© B&T Productions 2016 | Algemene voorwaarden | Bekijk hier de privacyverklaring
Website door: Studio 0174 | Strategie: Bureau Enthoven Communicatie