Strijd der Westlanders op het water

Strijd der Westlanders

‘Strijd der Westlanders’ is een avonturentocht op ‘Westlanders’, boten uit deze streek die vroeger door kwekers werden gebruikt. De boten zijn geheel aangepast en staan garant voor comfortabel vaarplezier. Er wordt gevaren door de wateren van het Westland of Den Haag, waarbij langs een samengestelde route verschillende opdrachten in groepsverband worden uitgevoerd.

De opdrachten zijn verrassend, ludiek en kunnen desgewenst aangepast worden aan de doelgroepen die de strijd met elkaar aangaan. De "Strijd der Westlanders" bestaat uit een unieke mix van sportieve en avontuurlijke onderdelen, waarbij ook culturele, creatieve en educatieve aspecten een rol spelen. Alle teams worden aangestuurd door een teamcaptain die de strijdende groepen samenstelt en een stuurman die ervoor zorgt dat alle groepen aan het eind van het spel weer veilig thuis komen. Met of zonder overwinningsprijs! Aansluitend kunnen wij een borrel, diner, BBQ of feestavond verzorgen.

Tussen de opdrachten door is er voldoende tijd om te genieten van de prachtige omgeving, bij te praten met collega of vriend en natuurlijk verzorgen wij heerlijke hapjes en drankjes. De boten zijn wel overdekt, maar als het mooi weer is kunnen ze helemaal open. Je waant je in het paradijs.

De Westlandse boten die wij voor dit spel gebruiken, hebben elk plaats voor 15 tot 25 strijders (minimaal 30 personen, 2 boten). Dit spel is speciaal voor grote groepen (ook voor meer dan 100 personen). 

Al onze schepen voldoen aan alle eisen met betrekking tot de wet rondvaartboten van het Ministerie van Verkeer en waterstaat. We varen met SI gekeurde en gecertificeerde schepen en onze schippers hebben allen tenminste vaarbewijs I en II.

English (in brief)

“The battle of the Westlanders” is a game in which team captains and their crew battle against each other on a boat, this by doing all kind of activities and game components. The activities and game components are on-board of the boat or form (next to) the boat on the waterside.

Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is?

Bel Ron op 0174 623622 of mail hem. Hij is de creatieve geest achter B&T Bedrijfs- en teamuitjes. Wilt u een indicatie van de kosten? Vraag dan een offerte aan.

Vraag een offerte aan

Recensie: de Strijd der Westlanders

Een geweldig goed georganiseerd uitje. Enthousiaste organisator Ron de Bakker. Met Westlandse schuiten (Westlanders) over de westlandse wateren en daarbij hele leuke zinvolle teambuildings opdrachten uitvoeren. Dit geeft een hoop hilariteit. De strijd om te winnen bij terugkomst en elkaar laten horen wat er van de opdrachten is geworden geeft veel saamhorigheid. In een woord geweldig.

Dick Fliet, Ministerie van Economische Zaken

Bekijk ook onze andere bedrijfsuitjes

Het Geheim van het Sint Jozefklooster

Vanaf €32,65 pp

Bekijken

DISC Golf
op het strand of in het bos 

Vanaf €10,00 pp

Bekijken

Strijd der Westlanders op het water

Vanaf €35,00 pp

Bekijken

Relaxen op het water

Vanaf €15,00 pp

Bekijken

The Secret of the St. Joseph Monastery

From €37,50 pp

Bekijken

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Inschrijven

B & T Productions - Tilanusstraat 30, 2672 BL Naaldwijk - KVK-nummer: 27231951

© B&T Productions 2016 | Algemene voorwaarden | Bekijk hier de privacyverklaring
Website door: Studio 0174 | Strategie: Bureau Enthoven Communicatie