Het Geheim Mini voor kleine groepen

Het Geheim Mini voor kleine groepen

Vaak kregen we de vraag of onze escaperoom sensatie ‘het Geheim van het Sint Jozefklooster’ ook met kleinere groepen gespeeld kon worden, in plaats van met minimaal 30 personen. Ja dat kan nu!

Speciaal voor kleine groepen vanaf 15 personen hebben wij het Geheim van het Sint Jozefklooster Mini bedacht. Het spel en het verhaal is net zo spannend en leuk, maar dan in een mini versie.

Het verhaal...

Het Geheim van het Sint Jozefklooster speelt zich af in het voormalige Sint Jozefklooster in de Noviteit. Hier ligt een eeuwenoud geheim verborgen. De zusters Franciscanessen uit Roosendaal hebben het geheim jarenlang bewaard. Zelfs toen zij in 1994 het klooster verlieten hielden zij de lippen stijf op elkaar en is het geheim achter gebleven. Tot op de dag van vandaag weet niemand wat er zich tussen de kloostermuren afspeelde en wat het mysterie rond de zusters is. Het enige wat we weten is dat zuster Theresia van Lisieux het rozen wilde laten regenen op aarde…

Na jaren lang veel stoffige boeken te hebben gelezen en tijd te hebben doorgebracht in de donkere kloosterarchieven blijkt dat er verschillende mysterieuze en cryptische raadsels zijn achter gebleven in het voormalig Sint Jozefklooster. In de duistere kloostergangen, oude stenen nisjes en verschillende geheimzinnige kamers moeten raadsels worden opgelost en codes worden gekraakt die toegang verschaffen tot het antwoord op het geheim... Dit kunnen wij niet alleen en hebben daarom jouw hulp hard nodig.

Waan je in een escaperoom sensatie van messcherpe spanning en verrassende feiten. Breng je hartslag omhoog en ontwikkel stalen zenuwen. Kraak de codes, ontrafel de raadsels en cryptische omschrijvingen en breek je hersenen over de verschillende hersenspinsels. Desgewenst kan de zoektocht afgesloten worden met een diner in de kapel, geheel in de sfeer van het klooster.

Hou jij van cryptische raadels en codes kraken? Is speurneus je bijnaam?

Geef je dan snel op! Deze escaperoom sensatie is speciaal voor kleine groepen, bijvoorbeeld voor familiedag, vriendendag, een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitjes . Ontcijfer samen met  familie, vrienden of collega’s ‘Het Geheim Mini’.

Informatie over de normale versie van Het Geheim van het Sint Jozefklooster! vindt u op deze pagina

Bel Ron op 0174 623622 of hem mail als je vragen hebt. Hij is de bedenker van het Geheim en de creatieve geest achter B&T Bedrijfs- en teamuitjes. Wilt u een indicatie van de kosten? Vraag dan een offerte aan.

Bekijk onze fotoalbums voor een impressie.

Vraag een offerte aan

Bekijk ook onze andere bedrijfsuitjes

Het Geheim van het Sint Jozefklooster

Vanaf €32,65 pp

Bekijken

GPS spellen
in Naaldwijk (of andere stad)

Vanaf € 10,00 pp

Bekijken

Strijd der Westlanders op het water

Vanaf €35,00 pp

Bekijken

Relaxen op het water

Vanaf €15,00 pp

Bekijken

The Secret of the St. Joseph Monastery

From €37,50 pp

Bekijken

DISC Golf
op het strand of in het bos 

Vanaf €10,00 pp

Bekijken

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Inschrijven

B & T Productions - Tilanusstraat 30, 2672 BL Naaldwijk - KVK-nummer: 27231951

© B&T Productions 2016 | Algemene voorwaarden | Bekijk hier de privacyverklaring
Website door: Studio 0174 | Strategie: Bureau Enthoven Communicatie