Verschillende soorten spellen

Er zijn verschillende soorten spellen mogelijk:

De ontmaskering #WieIsDeMol #Teamuitje
Wie... is... de mol?! De Ontmaskering is een team challenge waarbij teams moeten proberen zoveel mogelijk uitdaging te voltooien. Maar let op, in ieder team is een MOL (saboteur) aanwezig die dit probeert te voorkomen. Navigerend door Naaldwijk (of andere stad) ga je op zoek naar verschillende aanwijzingen. Tijdens de ontmaskering kun je in drie verschillende stemrondes je verdenkingen uiten aan één van je teamgenoten. Aan het einde van het spel valt alles op zijn plek en wordt de MOL ontmaskerd!
- duur: 2 - 3 uur of verkort ca. 1.5 uur

Durven!Denken!Doen! - #Expeditie Robinson (korte variant mogelijk)  
Het doel van het spel is dat om zoveel mogelijk foto hotspots te vinden. De gevonden hotspots brengen jullie verder in het spel. Maar let op: onderweg worden jullie geconfronteerd met uitdagende opdrachten, die voor sommigen van jullie even slikken zullen zijn! Voorbeelden van opdrachten zijn bijvoorbeeld eet een sprinkhaan of verplaats een bierviltje met alleen knijpers in je mond.
- duur: ca. 3 uur of verkort ca. 1.5 - 2 uur

Deadline #OutdoorEscaperoom
Op de hotspots liggen aanwijzingen om een virusaanval te stoppen. Aan jouw team de opdracht om zoveel mogelijk plekken te bezoeken en opdrachten uit te voeren om de verspreiding van het virus te voorkomen. De weg er naar toe is er één vol met uitdagingen en obstakels. Voor elke goed uitgevoerde opdracht ontvangen je nieuwe aanwijzingen. Zijn jullie op tijd om de verspreiding van dit virus te stoppen en de Deadline te halen?
- duur: ca. 2 uur

Qraker #Puzzelaars
Dit is een uitdagend spel waarbij we de hersenen van de deelnemers flink laten kraken. Al speurend met de App gaan jullie op zoek naar foto hotspots. Elke juist gevonden hotspot brengt jullie verder in het spel. Jullie lossen tijdens het spel twee rode draad raadsels op. De twee raadsels geven voldoende aanwijzingen om een eind challenge te kraken. Qraker is een interactief puzzel spel dat de die-hard puzzelaars zeker aan zal spreken.
- duur: 2 - 3 uur

Detective - Cluedo (korte variant mogelijk)  
Dit spel werkt net als de rest van spellen met hotspots. Bij ieder juist gevonden foto bewijs ontvang je een hint of word je uitgedaagd met een leuke opdracht. Welk team weet de aanwijzing op de juiste manier te verwerken? Snelheid, sluwheid en doorzettingsvermogen zijn eigenschappen die je als team ver kunnen brengen. Ontrafel de geheimen van de cold-cases en wordt het beste speurders team van het spel! 
- duur: 2 - 3 uur

Crazy88 #Vrijgezellenfeest
“Doe een op hol geslagen vliegtuig na” of “Knuffel met een agent”. Dit zijn slechts twee voorbeelden van de vele opdrachten bij het Crazy 88 Fotospel. De opdrachten worden vastgelegd op foto en teams stemmen op elkaars kiekjes. Een spel waarin fun en hilariteit centraal staan. Het team dat de meeste opdrachten weet uit te voeren en de meeste stemmen weet te verzamelen van andere teams is winnaar van het spel!
- duur: 2 - 3 uur

Zwerftocht #Informatief
Ga op speurtocht in de stad op zoek naar de verborgen eindlocatie. Jullie eerste doel in het spel is het vinden van verschillende foto aanwijzingen. Met deze aanwijzingen verdienen jullie hint en tips die jullie verder brengen in het spel. Uiteindelijk vallen alle puzzelstukjes in elkaar en vinden jullie de verborgen eindlocatie. En het leuke aan deze Zwerftocht? Je leert ook interessante wist-je-datjes van deze stad of dorp! Mooi meegenomen toch?
- duur: 2 - 3 uur

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn?

Verdere vragen? Bel even op 0174-623622!
Wilt u een indicatie van de kosten? Vraag dan een offerte aan.

Vraag een offerte aan

Referentie:

We hebben de hele dag als zeer prettig ervaren. De teambuilding en de saamhorigheid was voor ons een unieke beleving. Een perfecte lokatie en een super BBQ maakte de dag voor ons super. Een aanrader!!

Jacqueline Otten, Lely Nederland


Bekijk ook onze andere bedrijfsuitjes

Het Geheim van het Sint Jozefklooster

Vanaf €32,65 pp

Bekijken

GPS spellen
in Naaldwijk (of andere stad)

Vanaf € 10,00 pp

Bekijken

Strijd der Westlanders op het water

Vanaf €35,00 pp

Bekijken

Relaxen op het water

Vanaf €15,00 pp

Bekijken

The Secret of the St. Joseph Monastery

From €37,50 pp

Bekijken

DISC Golf
op het strand of in het bos 

Vanaf €10,00 pp

Bekijken

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Inschrijven

B & T Productions - Tilanusstraat 30, 2672 BL Naaldwijk - KVK-nummer: 27231951

© B&T Productions 2016 | Algemene voorwaarden | Bekijk hier de privacyverklaring
Website door: Studio 0174 | Strategie: Bureau Enthoven Communicatie