Haka Workshop: indrukwekkend en uitdagend

Haka Workshop
indrukwekkend en uitdagend voor iedereen!

Tijdens de ‘indrukwekkend en intensief’ workshop leert Robert jullie de beroemde Ka mate haka. Deze haka wordt onder andere uitgevoerd door het Nieuw-Zeelandse rugbyteam en is erg energiek en krachtig! Hij begint met een stuk achtergrond en geschiedenis waarna we gauw bezig gaan met bewegen. We beginnen rustig met het opbouwen van een ritme waarna we de bewegingen gaan toevoegen, hier komen de stem, mimiek en het uitsteken van de tong uiteraard ook bij aan bod! Tijdens de workshop zullen de deelnemers ook tegenover elkaar gezet worden en zijn er soortgelijke uitdagende elementen! Aan het einde van de workshop is de groep in staat om deze haka zelfstandig uit te voeren!

Indien u een bepaald thema voor ogen heeft en dit graag aan de workshop zou willen verbinden, dan kunt u hier uiteraard over brainstormen. Aan haka zijn veel thema’s te verlenen, we vinden het leuk om de workshop zo goed mogelijk aan te laten sluiten!

Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is?

Bel Ron op 0174 623622 of mail hem. Hij is de creatieve geest achter B&T Bedrijfs- en teamuitjes. Wilt u een indicatie van de kosten? Vraag dan een offerte aan.

Vraag een offerte aan

Referentie:

We hebben de hele dag als zeer prettig ervaren. De teambuilding en saamhorigheid was voor ons een unieke beleving. Een perfecte locatie en een super bbq maakte de dag voor ons geweldig. Een aanrader!

Haga Ziekenhuis

Bekijk ook onze andere bedrijfsuitjes

Het Geheim van het Sint Jozefklooster

Vanaf €32,65 pp

Bekijken

DISC Golf
op het strand of in het bos 

Vanaf €10,00 pp

Bekijken

Strijd der Westlanders op het water

Vanaf €35,00 pp

Bekijken

Relaxen op het water

Vanaf €15,00 pp

Bekijken

The Secret of the St. Joseph Monastery

From €37,50 pp

Bekijken

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Inschrijven

B & T Productions - Tilanusstraat 30, 2672 BL Naaldwijk - KVK-nummer: 27231951

© B&T Productions 2016 | Algemene voorwaarden | Bekijk hier de privacyverklaring
Website door: Studio 0174 | Strategie: Bureau Enthoven Communicatie