Escaperoom event: Het Geheim van het Sint Jozefklooster

Een escaperoom sensatie, maar net even... anders!

De eerste open inschrijving van het Geheim van het Sint Jozefklooster!

Open inschrijving: Het Geheim - Facebook event

Nieuws! Voor het eerst kunnen ook kleine vrienden- of familiegroepen of collega's het Geheim spelen. Tijdens dit drie uur durende spel, nemen we je mee in het verhaal van de nonnen in het voormalige klooster van Monster. Zij houden hier een eeuwenoud geheim verborgen.... Je speelt deze avond tegen andere speurneuzen in groepjes van 4 of 5. Welk team kraakt  de codes in de geheimzinnige kloosterkamers en gangen? Wie ontdekt het geheim van de zusters in het klooster?

Wanneer: Vrijdag 16 februari 2018
Tijd: aanvang 19.00 uur
Einde spel: 22.30 uur
Waar: Klooster, Monster (Westland), parkeren=gratis
Prijs: €125,- per team (4 of 5 personen)
(incl. koffie/thee, drankje en een bittergarnituur)
De avond kan worden afgesloten met een gezellige borrel in het klooster!

Lijkt het jullie leuk? Schrijf je dan in bij Ron via info@bent.nl.

Het verhaal van het Geheim in het Sint Jozefklooster

In het voormalige Sint Jozefklooster in de Noviteit ligt een eeuwenoud geheim verborgen. De zusters Franciscanessen uit Roosendaal hebben het geheim jarenlang bewaard. Zelfs toen zij in 1994 het klooster verlieten hielden zij de lippen stijf op elkaar en is het geheim achter gebleven. Tot op de dag van vandaag weet niemand wat er zich tussen de kloostermuren afspeelde en wat het mysterie rond de zusters is. Het enige wat we weten is dat zuster Theresia van Lisieux het rozen wilde laten regenen op aarde…

Na jaren lang veel stoffige boeken te hebben gelezen en tijd te hebben doorgebracht in de donkere kloosterarchieven blijkt dat er verschillende mysterieuze en cryptische raadsels zijn achter gebleven in het voormalig Sint Jozefklooster. In de duistere kloostergangen, oude stenen nisjes en verschillende geheimzinnige kamers moeten raadsels worden opgelost en codes worden gekraakt die toegang verschaffen tot het antwoord op het geheim.. Dit kunnen wij niet alleen en hebben daarom jouw hulp hard nodig. Waan je in een wereld van messcherpe spanning en verrassende feiten. Breng je hartslag omhoog en ontwikkel stalen zenuwen. Kraak de codes, ontrafel de raadsels en cryptische omschrijvingen en breek je hersenen over de verschillende hersenspinsels. De zoektocht kan worden afgesloten met een borrel in het klooster.

Bekijk onze fotoalbums voor een impressie.

Referentie:

Op 18 november jl. hebben wij als een van de eerste het nieuwe spel “Geheim van het Sint Jozefklooster” mogen spelen. In één woord fantastisch, een uitje waar ik binnen onze afdeling alleen maar lovende kritiek heb gehoord. Echt iedereen was enthousiast, mede door diversiteit in het spel en de mooie ambiance. Het diner in een omgeving die volledig past in de mystiek van het spel en van een goede kwaliteit. Dank voor de mooie dag.

Reinder van Raalte, Team Manager Technisch Ontwikkeling | ICT

Bekijk ook onze andere bedrijfsuitjes

Het Geheim van het Sint Jozefklooster

Vanaf €32,65 pp

Bekijken

GPS spellen
in Naaldwijk (of andere stad)

Vanaf € 10,00 pp

Bekijken

Strijd der Westlanders op het water

Vanaf €35,00 pp

Bekijken

Relaxen op het water

Vanaf €15,00 pp

Bekijken

The Secret of the St. Joseph Monastery

From €37,50 pp

Bekijken

DISC Golf
op het strand of in het bos 

Vanaf €10,00 pp

Bekijken

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Inschrijven

B & T Productions - Tilanusstraat 30, 2672 BL Naaldwijk - KVK-nummer: 27231951

© B&T Productions 2016 | Algemene voorwaarden | Bekijk hier de privacyverklaring
Website door: Studio 0174 | Strategie: Bureau Enthoven Communicatie