Relaxen op het water

Varen met de Hollandse Vloot

Gewoon helemaal niks. Heerlijk uitwaaien op het water, drankje hapje en een prachtig - steeds wisselend - uitzicht op de prachtige landschappen om je heen. Heerlijke muziek op de achtergrond, of juist niet, en samen met collega’s, vrienden of familie weer even rustig bijpraten. Onze vloot bestaat uit verschillende boten met prachtige benamingen.

Wil u toch wat meer actie, dan kunnen wij ook een actieve boottocht voor u regelen, zoals een Djembee vaartocht, een sing-along boot, een wijnproeverij of een historische vaartocht door het Westland, eventueel met gids. Of we bezoeken onderweg een automuseum, een orchideeënkwekerij, de Westllandse druiventuin, de Timmerwerf of we gaan wandelen met een schaapsherder. Eigenlijk is alles mogelijk, u mag het zeggen.
Ook op culinair gebied kunnen wij u heel wat bieden. Zo zijn er speciale diner vaarten, barbecue schuiten, high-tea tochten en tapasboten.

Al onze schepen voldoen aan alle eisen met betrekking tot de wet rondvaartboten van het Ministerie van Verkeer en waterstaat. We varen met SI gekeurde en gecertificeerde schepen en onze schippers hebben allen tenminste vaarbewijs I en II.

Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is?

Kijk op de website van de Hollandse Vloot. Bel Ron op 0174 623622 of mail hem. Hij is de creatieve geest achter B&T Bedrijfs- en teamuitjes. Wilt u een indicatie van de kosten? Vraag dan een offerte aan.

Vraag een offerte aan

Referentie:

Hierbij wil ik even doorgeven dat wij een fantastische middag hebben gehad gisteren! Alle collega's waren erg enthousiast, natuurlijk werkte het weer ook prima mee, er was voldoende te drinken aan boord en de route was leuk. Wat ons betreft zeker een aanrader!

Flora college

Bekijk ook onze andere bedrijfsuitjes

Het Geheim van het Sint Jozefklooster

Vanaf €37,50 pp

Bekijken

Het Geheim Mini voor kleine groepen

Vanaf €32,50 pp

Bekijken

Strijd der Westlanders op het water

Vanaf €35,00 pp

Bekijken

Relaxen op het water

Vanaf €15,00 pp

Bekijken

The Secret of the St. Joseph Monastery

From €37,50 pp

Bekijken

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

B & T Productions - Tilanusstraat 30, 2672 BL Naaldwijk - KVK-nummer: 27231951

© B&T Productions 2016 | Algemene voorwaarden | Bekijk hier de privacyverklaring
Website door: Studio 0174 | Strategie: Bureau Enthoven Communicatie