Relaxen op het water

Varen met De Hollandse Vloot

Gewoon helemaal niks. Heerlijk uitwaaien op het water, drankje hapje en een prachtig - steeds wisselend - uitzicht op de prachtige landschappen om je heen. Heerlijke muziek op de achtergrond, of juist niet, en samen met collega’s, vrienden of familie weer even rustig bijpraten. Onze vloot bestaat uit verschillende boten met prachtige benamingen.

Wil u toch wat meer actie, dan kunnen wij ook een actieve vaartocht voor u regelen, zoals Strijd der Westlanders, een sing-along boot, een wijnproeverij of een historische vaartocht door het Westland, eventueel met (internationale) gids. Of we bezoeken onderweg Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight, de Timmerwerf, het Nationaal Jenevermuseum, een automuseum of een orchideeënkwekerij. Eigenlijk is alles mogelijk, u mag het zeggen!

Ook op culinair gebied kunnen wij u heel wat bieden. Zo zijn er speciale lunch of diner vaarten, high-tea tochten en tapasboten.

De schepen zijn overdekt, maar met mooi weer gaat de kap er natuurlijk af. Loungeboot 'de Schooier'  heeft geen overkapping, maar is perfect voor bijvoorbeeld een middag of een zwoele avond relaxen op het water met familie, vrienden of collega's.

Al onze schepen voldoen aan alle eisen met betrekking tot de wet rondvaartboten van het Ministerie van Verkeer en waterstaat. We varen met SI gekeurde en gecertificeerde schepen en onze schippers hebben allen tenminste vaarbewijs I en II.

Kijk voor verdere vaartochten op www.dehollandsevloot.nl

Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is?

Kijk op de website van de Hollandse Vloot. Bel naar 0174 623622 of stuur een mail. Wilt u een indicatie van de kosten? Vraag dan een offerte aan.

Vraag een offerte aan

Referentie:

Hierbij wil ik even doorgeven dat wij een fantastische middag hebben gehad gisteren! Alle collega's waren erg enthousiast, natuurlijk werkte het weer ook prima mee, er was voldoende te drinken aan boord en de route was leuk. Wat ons betreft zeker een aanrader!

Flora college

Bekijk ook onze andere bedrijfsuitjes

Het Geheim van het Sint Jozefklooster

Vanaf €32,65 pp

Bekijken

GPS spellen
in Naaldwijk (of andere stad)

Vanaf € 10,00 pp

Bekijken

Strijd der Westlanders op het water

Vanaf €35,00 pp

Bekijken

Relaxen op het water

Vanaf €15,00 pp

Bekijken

The Secret of the St. Joseph Monastery

From €37,50 pp

Bekijken

DISC Golf
op het strand of in het bos 

Vanaf €10,00 pp

Bekijken

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Inschrijven

B & T Productions - Tilanusstraat 30, 2672 BL Naaldwijk - KVK-nummer: 27231951

© B&T Productions 2016 | Algemene voorwaarden | Bekijk hier de privacyverklaring
Website door: Studio 0174 | Strategie: Bureau Enthoven Communicatie