Op Jacht naar de Schat

Op jacht naar de schat

Schatzoekers

Het spel “Op jacht naar de schat” is een zeer gevarieerd spel dat zich afspeelt op het strand, bij Bunkercomplex Park Overvoorde of op eigen locatie. De spannende zoektocht naar de begeerde schat kent vele hindernissen, die door kleine teams genomen moeten worden, zoals een vlieger maken, golfspel, skelterrace, piramide bouwen, ballenrace, skippyrace, krantenspel. Of we verzinnen hele nieuwe hindernissen, afgestemd op de teamleden.

Gewapend met een landkaart en beperkt hulpmiddelen, worden de groepjes naar bepaalde punten geleid, waar ze opdrachten uit moeten voeren om een sleutel kan verdienen. Wanneer alle opdrachten volbracht zijn worden de stand opgemaakt en krijgt het team een bonussleutel. Dit is niet per se de sleutel tot succes, want dat hangt af van de positie van de andere teams. Zo blijft het spel spannend en hilarisch totdat het laatst team zich aanmeldt. Nu gaat de race echt beginnen, waarbij het geen vast gegeven is dat het eerste team ook de uiteindelijke winnaar zal zijn. Kortom: spanning tot het laatste moment!

Het spel is uitermate geschikt voor grotere groepen, zodat er meerdere teams tegen elkaar de strijd aangaan om aan het eind van de dag de schat te zoeken.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn?

Bel Ron op 0174 623622 of mail hem. Hij is de creatieve geest achter B&T Bedrijfs- en teamuitjes. Wilt u een indicatie van de kosten? Vraag dan een offerte aan.

Vraag een offerte aan

Referentie:

We hebben de hele dag als zeer prettig ervaren. De teambuilding en de saamhorigheid was voor ons een unieke beleving. Een perfecte lokatie en een super BBQ maakte de dag voor ons super. Een aanrader!!

Jacqueline Otten, Lely Nederland


Bekijk ook onze andere bedrijfsuitjes

Het Geheim van het Sint Jozefklooster

Vanaf €37,50 pp

Bekijken

Het Geheim Mini voor kleine groepen

Vanaf €32,50 pp

Bekijken

Strijd der Westlanders op het water

Vanaf €35,00 pp

Bekijken

Relaxen op het water

Vanaf €15,00 pp

Bekijken

The Secret of the St. Joseph Monastery

From €37,50 pp

Bekijken

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Inschrijven

B & T Productions - Tilanusstraat 30, 2672 BL Naaldwijk - KVK-nummer: 27231951

© B&T Productions 2016 | Algemene voorwaarden | Bekijk hier de privacyverklaring
Website door: Studio 0174 | Strategie: Bureau Enthoven Communicatie