Het Geheim van het Sint Jozefklooster

Het Geheim van het Sint Jozefklooster
Een escaperoom sensatie, maar net even anders! Speciaal voor bedrijfsuitjes met grote groepen.

Het verhaal...

Het Geheim van het Sint Jozefklooster speelt zich af in het voormalige Sint Jozefklooster in de Noviteit. Hier ligt een eeuwenoud geheim verborgen. De zusters Franciscanessen uit Roosendaal hebben het geheim jarenlang bewaard. Zelfs toen zij in 1994 het klooster verlieten hielden zij de lippen stijf op elkaar en is het geheim achter gebleven. Tot op de dag van vandaag weet niemand wat er zich tussen de kloostermuren afspeelde en wat het mysterie rond de zusters is. Het enige wat we weten is dat zuster Theresia van Lisieux het rozen wilde laten regenen op aarde…

Na jaren lang veel stoffige boeken te hebben gelezen en tijd te hebben doorgebracht in de donkere kloosterarchieven blijkt dat er verschillende mysterieuze en cryptische raadsels zijn achter gebleven in het voormalig Sint Jozefklooster. In de duistere kloostergangen, oude stenen nisjes en verschillende geheimzinnige kamers moeten raadsels worden opgelost en codes worden gekraakt die toegang verschaffen tot het antwoord op het geheim... Dit kunnen wij niet alleen en hebben daarom jouw hulp hard nodig.

Waan je in een escaperoom sensatie van messcherpe spanning en verrassende feiten. Breng je hartslag omhoog en ontwikkel stalen zenuwen. Kraak de codes, ontrafel de raadsels en cryptische omschrijvingen en breek je hersenen over de verschillende hersenspinsels. Desgewenst kan de zoektocht afgesloten worden met een diner in de kapel, geheel in de sfeer van het klooster.

English

The Secret of the St. Joseph Monastery is also in English available (for now, with at least one Dutch-speaker per team)

Hou jij van cryptische raadels en codes kraken? Is speurneus je bijnaam?

Geef je dan snel op! Deze escaperoom sensatie is speciaal voor grote groepen, bijvoorbeeld voor bedrijfsuitjes of familiefeestjes. Ontcijfer samen met minimaal 30 of maximaal 100 collega’s, familie of vrienden ‘Het geheim van het Sint Jozefklooster’.

Voor kleine groepen vanaf 15 personen hebben wij Het Geheim van het Sint Jozefklooster Mini! 

Bel Ron op 0174 623622 of hem mail als je vragen hebt. Hij is de bedenker van het Geheim en de creatieve geest achter B&T Bedrijfs- en teamuitjes. Wilt u een indicatie van de kosten? Vraag dan een offerte aan.

Bekijk onze fotoalbums voor een impressie.

Vraag een offerte aan

Recensies: het Geheim van het Sint Jozefklooster

Op 18 november 2015 hebben wij als een van de eerste het nieuwe spel “Geheim van het Sint Jozefklooster” mogen spelen. In één woord fantastisch, een uitje waar ik binnen onze afdeling alleen maar lovende kritiek heb gehoord. Echt iedereen was enthousiast, mede door diversiteit in het spel en de mooie ambiance. Het diner in een omgeving die volledig past in de mystiek van het spel en van een goede kwaliteit. Dank voor de mooie dag.

Reinder van Raalte, Team Manager Technisch Ontwikkeling | ICT

Recensie

"Een geweldig spel om met je team te spelen! We hebben erg veel plezier gehad en het heeft bijgedragen aan een positieve teamgeest. De spellen waren uitdagend voor iedereen en afwisselend. Het oude klooster is een perfecte locatie."

ICBS De Trampoline

Recensie

"Een unieke ervaring waarbij je tijdelijk in een andere wereld bent en je hersenen mag laten kraken."

HTM, Personenvervoer N.V.

Recensie

"Een geweldige middag en avond gehad samen met mijn collega's ook het voortraject (de organisatie) met B&T verliep heel erg goed. Kortom iedereen heft het naar zijn zin gehad."

C. Addie, Deltares

Bekijk ook onze andere bedrijfsuitjes

Het Geheim van het Sint Jozefklooster

Vanaf €35,00 pp

Bekijken

Het Geheim Mini voor kleine groepen

Vanaf €25,00 pp

Bekijken

Strijd der Westlanders op het water

Vanaf €29,50 pp

Bekijken

Relaxen op het water

Vanaf €12,50 pp

Bekijken

Op jacht naar de schat

Vanaf €39,50 pp

Bekijken

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

B & T Productions - Tilanusstraat 30, 2672 BL Naaldwijk - KVK-nummer: 27231951

© B&T Productions 2016 | Algemene voorwaarden | website door: Studio 0174 | strategie: Bureau Enthoven Communicatie